Doku Okulları Hatıra Ormanı 2. Etap Ağaç Dikimi faaliyetimizi gerçekleştirdik.

Doku Okulları Hatıra Ormanı 2. Etap Ağaç Dikimi faaliyetimizi gerçekleştirdik.

Doku Okulları olarak çevre konusunda çocuklarımızın kazandığı farkındalığın bilince ve eyleme dönüşmesini önemsiyoruz. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğumuz Doku Okulları Hatıra Ormanı etkinliklerini çocuklarımızla birlikte emek vererek gerçekleştiriyoruz.
29 Ekim 2022 tarihinde, Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıldönümünde, toprakla buluşturduğumuz fidanlarımızın geleceğe nefes olmasını temenni ediyoruz.

29 Ekim 2022 günü Doku Okulları Hatıra Ormanına öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile fidan dikimi gerçekleştirdik.
19 Mayıs 2022'de Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile milli iradenin ve Türk Milletinin özgürlüğüne atılan bu büyük adımı Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile kutladığımız tarihte 1. Etap Fidan Dikimini tamamladığımız Doku Okulları Hatıra Ormanı, 2. Etap Fidan Dikim faaliyetini yine anlamlı bir günde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gerçekleştirdik.
Doku Okulları Hatıra Ormanına destek sağlayan Kahramankazan Belediyesi, Sürdürülebilir Eğitim ve Enformasyon Derneği'ne ve fidan diliminde emek veren Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğrencileri ve Akıl Yürütme Topluluğu üye öğrenci ve akademisyenlerine, Doku Okulları Anaokul, İlkokul ve Ortaokul birimleri öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür ederiz.